Мессия очищает диск


Кто не слышал о знаменитом монастыре Шаолинь, колыбели воинских искусств? Китай XV века плюс оригинальные философские идеи - и вращение Колеса Кармы предстает в абсолютно новом свете...

Читать в библиотеке LitRes

 

Знамена, штандарты, хоругви... Я помню их! Я помню! Я начинаю вспоминать! Рвущийся навстречу ветер, грохот копыт, земля пляшет и игриво выгибает спину, все кругом сверкает — десятки, сотни Блистающих — и гордо трепещущие на ветру стяги: Кабир, Мэйлань, Малый Хакас, Кимена, Лоулез... Лоул и лорды!!! И, словно в ответ на давно забытый клич, из полумрака надвигается до дрожи знакомый треугольный щит... нет, не щит, а плотная ткань, только напоминающая щит, с россыпью серебристых лилий на темном поле — и все вокруг исчезает.
"Знамя Лоулеза! — запоздало доходит до дряхлого рассудка, и без того помраченного веками тюрьмы и пьянящим глотком свободы.— Меня надо было укрыть. Им и укрыли... саваном былого."
Даже в кромешной тьме я вижу их: лилии на поле.

«Дайте им умереть»

Oldie World - авторский интернет-магазин Г. Л. Олди

Изображения

Фотоальбомы, обложки книг и дисков, иллюстрации к произведениям


Faqja kryesore FAQ Identifikohu
Lista e albumeve Ngarkimet më të fundit Komentet më të fundit Më të shikuarat Më të vlerësuarat Favoritet e mia Kërko

Pyetjet e bëra më shpesh

Tabela e përmbajtjes

FAQ të përgjithëshme

Vozitja në web site


 

FAQ të përgjithëshme

Pyetje: Si mund të identifikohem?
Përgjigje: Go to "Identifikohu", fut emrin e përdoruesit dhe fjalë-kalimin dhe kliko tek "më Më mbaj mend" dhe kështu ju nuk kini nevoj të identifikoheni përsëri kur riktheheni tek albumi.
KUJDES:Cookit duhet të jetë i aktivizuar dhe cookit e këtij web siti nuk duhet të fshihen me qëllim që "Më mbaj mend " të funksionoj.
 
 
Pyetje: Pse nuk mundem të identifikohem ?
Përgjigje: Keni klikuar ju tek lidhja që u është dërguar me anë të e-mailit?. Ajo lidhje aktivizon llogarinë tuaj. Për probleme të tjera identifikimi kontaktoni administratorin e sitit.
 
 
Pyetje: Çfarë ndodh nëse harroj fjalë-kalimin?
Përgjigje: Nëse kjo faqe ka një lidhje "Harrim i fjalë-kalimit" kliko aty. Për më tepër kontakto administratorin e faqes për një fjalë-kalin të ri.
 
 
Pyetje: Si mund të ruaj një foto tek "Favoritet e mia"?
Përgjigje: Kliko tek fotografia dhe pastaj kliko tek lidhja "info e fotografisë" (Picture information); lëviz nëpër info e fotografisë dhe kliko tek "Shto tek favoritet".
Administratori mund ta ketë lënë të aktivisuar paraprakisht "foto informacion" .
KUJDES:Cookit duhet të jenë të aktivizuara dhe cookit e kësaj faqeje nuk duhet të fshihen.
 
 
Pyetje: Si mund të vlerësoj një foto?
Përgjigje: Kliko në një tablo dhe shko në fund e zgjidh një vlerësim.
 
 
Pyetje: Si mund të postoj një koment për një fotografi?
Përgjigje: Kliko në një tablo dhe shko në fund e shto një koment.
 
 
Pyetje: Çfarë typi dhe çfarë madhësie fotografish mund të ngarkoj?
Përgjigje: Madhësia dhe tipi i fotografisë (jpg, png, etc.) varet nga administratori.
 
 
Pyetje: Çfarë janë cookies?
Përgjigje: Cookies janë të dhëna në formë teksti që dërgohen nga serveri i një web siti në kompiuterin tuaj.
Cookies në përgjithësi lejojnë një përdorues që të lënë dhe rikthehen në web site pa patur nevojë të identifikohen përsëri.
 
 
Pyetje: Ku mund ta gjej këtë program për web faqen time?
Përgjigje: Coppermine është një Album Multimedia falas i shpërndar sipas GNU GPL. Ky program ka shumë përparësi dhe është i përshtatshëm për shumë platforma. Vizitoni faqen kryesore të Coppermine për të mësuar më shumë apo dhe për ta shkarkuar atë.
 
 

Vozitja në web site

Pyetje: Çfarë është "Lista e Albumeve" ?
Përgjigje: Kjo tregon gjithë kategorinë në cilën ju ndodheni me lidhjet drejt çdo albumi. Nëse ju nuk ndodheni në një galeri, kjo tregon galeinë komplet me lidhje për çdo kategori. Tablotë mund të jenë një lidhje drejt>e kategorive.
 
 
Pyetje: Çfarë është “Ngarkimet më të fundit”?
Përgjigje: Ky funksion shfaq ngarkimet më të fundit në galeri.
 
 
Pyetje: Çfarë është “Komentet e fundit”?
Përgjigje: Ky funksion tregon komentet më të fundit të bëra nga përdoruesit.
 
 
Pyetje: Çfarë është “Më të shikuarat”?
Përgjigje: Ky funksion tregonë fotografitë më të shikuara nga përdoruesit (të regjistruar ose jo).
 
 
Pyetje: Çfarë është " Më të vleresuarat"?
Përgjigje: Ky funksion tregon fotografitë më të vlerësuara nga përdoruesit, duke treguar vlerësimin mesatar (p.sh: nëse 5 përdorues vlerësojnë një foto me 3 pikë çdonjëri : fotografia do të ketë mesataren 3 ; Nëse 5 përdorues vlerësojnë një foto nga 1 në 5 (1,2,3,4,5) rezultati do të jetë gjithashtu 3 .)
Vlerësimet shkajnë nga best (madhështore) në worst (shumë keq).
 
 
Pyetje: Çfarë është "Favoritet e mia"?
Përgjigje: Ky funksion ju lejon juve të vendosi një apo disa fotografi tek cookiet që ndodhen në kompiuterin tuaj.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Bridge by mehdiplugins.com

Внимание! Приобрести ВСЕ изданные на сегодняшний момент произведения Г. Л. Олди в электронном виде,

а также ряд аудио- и видеодисков Олди можно здесь:

 

Oldie World - авторский интернет-магазин Г. Л. Олди